Poznato je već da se u Centru za pružanje usluga u zajednici Ozalj peče fina štrudla, a jučer smo za to dobili i potvrdu na prvom natjecanju u izradi štrudle ŠtrudlaFest 2016.
Između 10 prijavljenih ekipa, ekipa Centra Ozalj osvojila je 1. mjesto, na što smo jako ponosni i sretni. Potrudili smo se oko uređenja uniformi, aranžiranja, a posebno kod izrade štrudle, što je stručni žiri koji su činili: Branko Ognjenović, akademik kulinarstva, Filipa Sorko i Petra Ergić, pobjednice RTL-ovog showa 3,2,1 kuhaj! te Lidija Žganjer Gržetić, koordinatorica projekta ˝Iz Jaškova za svijet… štrudla za Guinnessa˝, i potvrdio.
Posjetitelji događanja velik su interes pokazali i za naše proizvode: prirodni sok od jabuka, sok aronije, pekmez od aronije, jabučni ocat s ružmarinom, čajeve od metvice, kamilice i šipka, biljne sapune, aromatičnu sol lavande i smilja, sprej vedrine, piling od kave, pločice za masažu, mirisne paketiće lavande, mast od nevena te mast od gaveza.