Centar Ozalj

Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj

Nakon COVID-19 i malene stanke, priča Run of Heart se nastavlja!
Četvrti Run of Heart održat će se u subotu 16. rujna 2023!

POZIV Run of Heart4 2023 (pdf)

 

Run of Heart – Jaškovo 16.09.2023.

Run of Heart je inkluzivni međunarodni sportski događaj koji uključuje elementarne igre za djecu i nekoliko utrka različitih duljina kroz pitomi jaškovački krajolik, o održat će se subotu, 16. rujna 2023. Uključiti se mogu baš svi -mali i veliki…. od najranije vrtićke dobi nadalje te osobe s invaliditetom. Obavezna je samo dobra volja i raspoloženje!

Inkluzivnim karakterom utrka potiče uključivanje djece s teškoćama i osoba s invaliditetom u zajednicu, te oblikuje stav zajednice prema njima kao ravnopravnim i vrijednim članovima društva.

Koncept utrke Run of Heart temelji se na konceptu inkluzivne utrke ˝Run of Spirit˝ koja je ove godine održana već deveti puta za redom u Berlinu, u organizaciji pružatelja socijalnih usluga Evangelisches Johannesstift i sportskog društva Sportverein Inklusiv Johannesstift e.V. osnovanog s ciljem uključivanja osoba s teškoćama u sport.

Više detalja o samom događanju te sve aktualnosti vezane uz održavanje utrke, potražite na Facebook stranici https://www.facebook.com/profile.php?id=100054627601762

Prijave su moguće na
https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1975 !

Veselimo se ponovnom druženju!